fbpx

Όροι χρήσης

Το www.myteens.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με την επωνυμία “TEENS Ε.Π.Ε”, που εδρεύει στην Λάρισα στην διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 7, Τ.Κ.: 41 222 με Α.Φ.Μ.: 999087433 και Δ.Ο.Υ.: Β’ ΔΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Στο ηλεκτρονικό κατάσταστημα www.myteens.gr, παρουσιάζονται και διατίθενται προς πώληση ενδύματα, υπόδηματα και αξεσουάρ. Με την είσοδο στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.myteens.gr και κατά την πλοήγηση σας και πριν από οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους χρήσης και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της “TEENS Ε.Π.Ε.”, που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.myteens.gr.

Βεβαιώθηκε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους χρήσης και προϋποθέσεις διότι μετά την οποιαδήποτε συναλλαγή μαζί μας συνεπάγεται και την αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων.

Όροι

Η “TEENS Ε.Π.Ε.” διατηρεί το δικαίωμα μονομερώς να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η “TEENS Ε.Π.Ε.” έχει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες της για τυχόν αλλαγές και τροποποήσεις μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει.

Πληροφορίες & Προϊόντα

Η “TEENS Ε.Π.Ε” δεσμεύεται τόσο για την πληρότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα www.myteens.gr, όσο αφορά τα χαρακτηριστικά των ειδών (προϊόντων) που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια αυτών, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας.

Περιορισμός ευθύνης

Η “TEENS Ε.Π.Ε.” εγγυάται για την άμμεση ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με την διαθεσιμότητα των ειδών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.myteens.gr δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά προβλήματα κατά την διάρκεια πρόσβασης ή πλοήγησης στον δικτυακό τόπο που έχουν να κάνουν με την λειτουργεία ή συμβατότητα της υποδομής του χρήστη.

Πνευματική ιδιοκτησία

Οι χρήστες του δικτυακού τόπου www.myteens.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το περιεχόμενο του για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιοχομένου που είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.myteens.gr ενημερώνει τους επισκέπτες του ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που παρέχονται γίνονται εγγραφώς με ηλεκτρονικά μέσα, προκειμένου να διεκπεραιωθεί παραγγελία ή υπηρεσία. Όλα αυτά τα δεδομένα παραμένουν απόρρητα και δεν διαβιζόνται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους.

Σε οποιαδήποτε στιγμή, οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.myteens.gr διατηρούν το δικαίωμα ελέγχου, διόρθωσης, ανανέωσης των προσωπικών δεδομένων τους προσωπικού χαρακτήρα μέσα από την ενότητα “Ο λογαριασμός μου”, καθώς και να ασκούν τα δικαιώματα που τους παρέχονται από τις διατάξεις του Ν.2472/1997.

Ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.myteens.gr δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές νομοθετικές διατάξεις. Τέλος, σύμφωνα με τη νομοθεσία περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, έχετε τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης, που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Cookies

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.myteens.gr χρησιμοποιεί αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα coοkies είναι απαραίτητα αρχεία προκείμενου να διευκολύνουν συγκεκριμένες λειτουργίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καθώς διασφαλίζουν την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του. Τα coοkies είναι μικρά αβλαβή αρχεία (Text files), τα οποία αποστέλλονται και αποθηκεύονται προσωρινά στο υπολογιστή του χρήστη δίνοντας τη δυνατότητα σε ηλεκτρονικές σελίδες όπως η www.myteens.gr, να επικοινωνούν με τον χρήστη αναγνωρίζοντας αυτόν μετά από συχνή χρήση και διευκολύνοντας την πρόσβαση του σε αυτή και τις συναλλαγές του. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συλλογή δεδομένων, τα οποία επίσης βελτιστοποιούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας.

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.